Tratamente

      In cazul instalarii de produse din otel vopsit in zone marine sau avand un nivel ridicat de poluare, se recomanda folosirea tratamentului special TRIPLEX, care prevede aplicarea mai intai a unui strat de grund zincat si ulterior a celui de vopsea. Acest tratament imbunatateste rezistenta otelului vopsit la coroziune.

      In cazul instalarii de produse din otel Corten, pentru reducerea semnificativa a pierderii de oxid, se recomanda aplicarea unui tratament special ANTI-WASHOUT, prin intermediul caruia materialul va avea o coloratie mai inchisa, cu aspect "finish", avand in vedere fazele de oxidare si tonalitate ale otelului Corten.

     In cazul instalarii de produse din otel inox in zone marine sau avand un nivel ridicat de poluare, se recomanda folosirea tratamentului special de ELECTROSLEFUIRE (electropolishing treatment), pentru imbunatatirea rezistentei otelului inox la coroziune.

      Suprafetele produselor realizate din mozaic de granit si mozaic de marmura sunt tratate cu vopseluri speciale antidegradare , transparente, satinate si mate, care cresc durabilitatea si capacitatea de rezistenta a produselor la actiunea factorilor de mediu, conferind produselor un aspect natural. La cerere, se poate aplica si tratamentul special ANTIGRAFFITI, care permite indepartarea facila a urmelor datorate vandalizarii produselor cu sprayuri, vopseluri sau markere permanente.

      Pentru produsele realizate din lemn exotic dur, tip Pauoro/ Iroko/ Teak sau similar, in scopul protejarii materialului este folosita impregnarea pe baza de uleiuri vegetale, iar pentru produsele din lemn exotic  tip Okume este utilizata aplicarea vopselurilor de protectie pe baza de apa. De asemenea, lemnul de pin este tratat prin autoclavare sau printr-un procedeu termic complex -Thermowood® .

 

      Tratamentele speciale se aplica produselor contracost, la cererea clientului .

 

 

Noutati

NOUL CATALOG STILE 2021 by Metalco, solutii de mobilier urban in premiera !
04/02/2021

    2021 va fi plin de surprize : idei si proiecte noi, dar mai ales produse in...detalii »