Compania

Stil, evolutie, inovatie, eleganta si luxul formelor

    Companie recunoscuta la nivel international pentru productia sa de mobilier urban si imprejmuiri metalice profesionale, Metalco- Italia, a fost fondata in 1984 fiind apreciata pentru inovatia,design-ul si calitatea produselor sale.

    Odata cu inceputul noului mileniu, Metalco inaugureaza un nou sediu comercial si de productie , cu o suprafata de 25.000 mp acoperiti, un departament tehnic si o divizie R&D , in permanenta interesate in dezvoltarea productiei, intensificand colaborarile cu prestigiosi arhitecti si design-eri de renume international (Marc Aurel, Antonio Citterio, Pininfarina, Alessandro Lenarda,etc).

    In prezent, Metalco detine cea mai ampla gama de produse existente in sectorul mobilierului urban si a celui de exterior, fiind cunoscuta si apreciata in peste 60 de tari datorita revolutionarii proceselor productive, imbunatatirii eficientei industriale si flexibilitatii cu care intampina cerintele tehnice ale clientilor sai.

    Cuvinte simple dar puternice exprima esenta misiunii  Metalco: stil, tehnologie avansata, inovatie, lux si eco-sustenabilitate.

    Elegata si luxul formelor, calitatea-perfecta pana in cel mai mic detaliu-se datoreaza seriozitatii, profesionalismului si experientei vaste acumulate in domeniu in cei 30 de ani de activitate, atat in Italia cat si prin intermediul echipelelor sale comerciale si tehnice din exterior -in Romania prin compania Urbanmetal Concept , in Franta prin compania Mobil Concepts, rezultatul fiind redefinirea conceptului de mobilier urban prin stil si inovatie.

 

 

Noutati

NOUL CATALOG STILE 2021 by Metalco, solutii de mobilier urban in premiera !
04/02/2021

    2021 va fi plin de surprize : idei si proiecte noi, dar mai ales produse in...detalii »